Our Blog

Великі інвестиції — великі можливості

APM Terminals Mumbai, також відомий як Gateway Terminals India (GTI) — це спільне підприємство глобальної мережі портів/терміналів компанії APM Terminals та Container Corporation of India (державний залізничний оператор CONCOR).
APM Terminals Mumbai є одним із трьох контейнерних терміналів, що працюють у порту імені Джавахарлала Неру (JNPT), більш відомого як Нхава-Шева.
Учора GTI оголосили про намір інвестувати 115 мільйонів доларів у розвиток інфраструктури з метою збільшення пропускної спроможності.
Зокрема, GTI інвестує кошти в шість причальних кранів (StS) та три козлові крани на рейковому ходу (RMG), щоб задовольнити потреби клієнтів та почати обробку більших суден.
Завдяки цим інвестиціям компанія має намір збільшити пропускну спроможність терміналу на 10%, це приблизно 2,18 млн TEU.
За словами Гіріша Аггарвала, головного операційного директора GTI, цей крок є кроком уперед на підтримку ініціативи Індійського уряду з «Легкого ведення бізнесу».
«Ці інвестиції дозволять нам безпечно та ефективно обслуговувати більші судна на нашому терміналі. Це, у свою чергу, допоможе нашим клієнтам підвищити ефективність роботи та сприятиме індійській торгівлі», — сказав Аггарвал.
APM Terminals Mumbai, вважається терміналом з найбільшим показником обсягу перевалки контейнерів в Індії завдяки активній співпраці з місцевим залізничним оператором Container Corporation of India (Concor).
Крім Індії, APM Terminals також оптимізує найбільший контейнерний термінал Нігерії. Згідно з останніми повідомленнями, APM Terminals Apapa інвестувала 438 мільйонів доларів у модернізацію свого об’єкта за допомогою сучасного вантажно-розвантажувального обладнання з того часу, як у 2006 році отримала термінал у концесію.
Нагадаємо, що безпосередньо сама компанія — APM Terminals — це підрозділ датської судноплавної компанії Maersk.
Мабуть, новини про такі інвестиції, лише підігрівають інтерес до нового інтермодального сервісу Maersk в Індії. (Докладніше Ви можете прочитати про це в одній з наших публікацій: https://uet.com.ua/2022/02/11/maersk-line-підіймає-планку/). 
Не буду приховувати, наша професійна цікавість немає меж. З нетерпінням чекаємо на можливість випробувати новий інтермодальний сервіс від Maersk і відчути полегшення з відправками контейнерів з терміналу APM Terminals Mumbai. Проте він, на жаль, поки що знаходиться в тестовому режимі, а оптимізацію терміналу доведеться почекати. 
Але ми сповнені оптимізму, адже в роботі всі засоби хороші, особливо якщо ці «засоби» допомагають надавати нашим клієнтам сервіс високого класу.

Залишити заявку в один клік

Hapag-Lloyd запускає новий сервіс
Maersk Line підіймає планку

Добавить комментарий